Deze site maakt gebruik van: Cookies
 
 
 
Voetbal DVD
 
Robin van Persie - 100 Fantastische Goals
Beschrijving:
Op twintigjarige leeftijd verruilde Robin van Persie Rotterdam voor Londen voor nog geen 3 miljoen pond. Na een moeizame start die gepaard ging met blessureleed is Van Persie uitgegroeid tot een ware legende en mag zich oprecht de nieuwe 'Flying Dutchman' noemen. In het seizoen 2011/2012 voegde hij zijn naam toe aan een illuster rijtje: 'RVP' is pas de 17e Arsenal-speler die de magische grens van 100 doelpunten bereikte. De geboren Rotterdammer had hier nog geen 250 wedstrijden voor nodig. De captain van 'The Gunners', inmiddels ook wel 'Captain Vantastic' genoemd, scoorde tot dusver niet alleen véél goals, er zaten ook ware beauty's tussen, zoals zijn wondergoal tegen Charlton Athletic in 2006 die destijds werd verkozen tot doelpunt van de maand. Naast zijn 100e goal in de wedstrijd tegen Bolton Wanderers, scoorde hij zijn snelste doelpunt (28 seconden) en zijn eerste hattrick ooit voor Arsenal. Op deze dvd staan niet alleen alle doelpunten, maar ook een exclusief interview met Robin van Persie zelf. Een ware must have voor de echte voetballiefhebber.

Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!


Robin van Persie
100
Fantastische Goals
 

 

Oranje WK 2010
Beschrijving:
Strengholt MultiMedia en NOS Studio Sport brengen de officiële Oranje 2dvd box binnen een week na de huldiging van het team uit op de Nederlandse markt.
Na eenendertig dagen WK-voetbal kunnen we spreken van een historisch WK. Nederland kwalificeerde zich na 32 jaar opnieuw voor de finale. 'Onze jongens' brachten het hele land in vervoering en de kleur oranje voerde de boventoon in het straatbeeld. Alle wedstrijden werden gewonnen op de belangrijkste wedstrijd na. De overwinning in de zenuwslopende finale is helaas aan onze neus voorbij gegaan. Toch mag Nederland trots zijn op Oranje want een tweede plaats op het WK is heel bijzonder.
Beleef nogmaals alle hoogtepunten van het WK 2010 dankzij deze circa 6 uur durende dvd. Een dvd voor iedereen die Oranje een warm hart toedraagt.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Oranje WK Finale 2010
Oranje
WK Finale 2010
 

 

Oranje Op Het WK
Beschrijving:
Hoogtepunten van Oranje met de originele NOS-Beelden Licensed by FiFa.
Het Nederlands elftal heeft op de wereldkampioenschappen voetbal vrijwel altijd goed gepresteerd. Legendarisch zijn natuurlijk de finales in 1974 en 1978, maar ook in de jaren daarna presteerde Nederland zodanig dat de voetbalkoorts in ons land tot grote hoogte steeg.
Geniet weer van Johan Cruijff, Johan Neeskens, Willem van Hanegem, Rob Rensenbrink en de grote drie van Milaan: Van Basten, Rijkaard en Gullit. En niet te vergeten Dennis Bergkamp. Kijk mee naar de goals uit de spannende wedstrijden tegen Brazilië in 1994 en 1998!
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Oranje Op Alle WK's
Oranje Op
Alle WK's
 

 

Feyenoord - Ernst Happel
Beschrijving:
Weinig trainers hebben tijdens hun verblijf in De Kuip zo veel aan de verbeelding overgelaten als Ernst Happel, de coach wiens naam voor altijd is verbonden aan het jubeljaar 1970. Altijd bleef hij de mysterieuze wondertrainer, de man van weinig woorden, van tactische meesterzetten, ondoorgrondelijke commentaren en een persoonlijk credo dat de club Feyenoord past als een handschoen: Kein geloel, fussballen!
Happel nam Feyenoord in 1969 aan de hand en leidde het een nieuwe wereld in: die van het keiharde professionele voetbal aan de Europese top. Hij smeedde aan een uniek elftal dat de hardheid van Israel en Laseroms koppelde aan de brille van Moulijn en het inzicht van Van Hanegem. Kloppend hart van dat team was de linie Wim Jansen-Van Hanegem-Franz Hasil. Het werd het beste middenveld van Europa genoemd.
Maar wie was de stoïcijnse man die dit allemaal had uitgedokterd? Hoe zat Ernst Happel in elkaar? En op welke wijze bereikte hij het grootste succes in Feyenoords geschiedenis? Op deze dvd komen insiders uit binnen- en buitenland aan het woord over Feyenoord grootste trainer ooit: Ernst Happel.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Feyenoord - Ernst Happel
Feyenoord
Ernst Happel
 

 

Feyenoord - Het Legioen
Beschrijving:
Feyenoord is beroemd om zijn successen, om zijn stadion maar vooral om zijn supporters. Daarom staat het Legioen centraal op deze DVD. Waarom speelt Feyenoord zo'n prominente rol in de levens van zo veel mensen? Welke magnetische werking gaat er uit van het grote stadion aan de Maas? En wat is dat eigenlijk precies: het Feyenoord gevoel? Op deze DVD proberen supporters van verschillende pluimage antwoord te geven op die vragen. Het resultaat is een serie portretten van mannen en vrouwen met verschillende leeftijden, achtergronden en levensstijlen, maar met één grote gezamelijke passie: de onpeilbare liefde voor Feyenoord.
Openhartig praten ze over de hoogte- en dieptepunten in hun supportersbestaan, over de vreugde maar ook over de pijn die hun club kan veroorzaken en over de grote aantrekkingskracht van de enige echte volksclub van Nederland: Feyenoord.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Feyenoord - Het Legioen
Feyenoord
Het Legioen
Feyenoord - Kiprich/Moulijn
Beschrijving:
Het Feyenoord legioen heeft nooit een grotere lieveling gehad dan Coen Moulijn. De wonderdribbelaar, die met één geniale beweging jaren achtereen De Kuip liet volstromen, was een voetballer zoals ze maar zelden voorkomen: exceptioneel getalenteerd en bijzonder in elke actie die hij maakte, maar gelijktijdig ook bescheiden en zeer aanraakbaar. Die combinatie van eigenschappen maakte van Coen Moulijn een onweerstaanbaar clubicoon. Het Legioen is altijd zeer uitgesproken geweest in zijn voorkeuren voor idolen. Een van de beste voorbeelden is de uitzinnige populariteit die Jozsef Kiprich in de jaren negentig in De Kuip genoot. Kiprich was, evenmin als Moulijn, in de wieg gelegd om ster te zijn. Maar juist dat maakte hem zo onweerstaanbaar voor de supporters. Op deze DVD komen ze allebei uitgebreid aan bod en wordt geprobeerd te achterhalen waar zij hun overweldigende populariteit op de tribunes aan te danken hadden.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Feyenoord - Kiprich/Moulijn
Feyenoord Kiprich/Moulijn
 

 

Willem Van Hanegem - Willems Wereld 
Beschrijving:
Deze dvd box inclusief fotoboek, met ruim 5 uur aan bijzondere beelden van De Kromme, is onmisbaar, een must have voor de echte voetballiefhebber. In het fotoboek staan tientallen foto's, waaronder exclusieve privébeelden, van het kleurrijke leven van de speler, de trainer en de mens Willem van Hanegem.
DE SPELER
Willem van Hanegem wordt als één van de beste voetballers gezien die Nederland in haar rijke voetbalhistorie heeft voortbracht. Met zijn magnifieke linkerbeen betoverde hij het nationale en internationale voetbalpubliek. Van Hanegem speelde in 21 seizoenen profvoetbal en kan met drie landskampioenschappen, twee KNVB bekers, een UEFA Cup, een Europa cup 1 en de Wereldbeker voor clubteams trots zijn op zijn palmares. Beleef opnieuw alle unieke momenten uit de spelerscarrière van Van Hanegem uit de periode 1962 t/m 1983.
DE TRAINER
Na zijn voetbalcarrière besluit Willem van Hanegem de cursus coach betaald voetbal te volgen. Zijn grootste succes als trainer behaalt hij in Rotterdam bij Feyenoord. Hierna volgen de clubs Al-Hilal in Saoedi-Arabië, AZ en Sparta. In 2002 tekent hij een contract als assistent-bondscoach naast Dick Advocaat. Van 1 juli 2007 t/m 23 december 2008 keert Van Hanegem terug op de velden van FC Utrecht als trainer.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Willem Van Hanegem - Willems Wereld
Willem Van Hanegem Willems Wereld
 

 

De Spitsen van PSV
Beschrijving:
Portretten van een elftal PSV spitsen: Coen Dillen, Willy van der Kuylen, Ralf Edström, Hallvar Thoresen, Jurrie Koolhof, Romario De Souza Faria, Luc Nilis, Ronaldo Luiz Nazario Da Lima, Ruud van Nistelrooy, Mateja Kezman, Jan Vennegoor of Hesselink.  Interviews met diverse PSV vedetten. Als extra: Nog meer top spitsen met doelpunten van o.a. Wim Kieft, Hans Gilhaus, Jefferson Farfan, Piet Fransen, Trefer Ford, Ruud Geels, John Bosman, Erik Meijer e.a.
Booklet: met overzicht van alle 40 PSV Top spitsen.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Spitsen van PSV, De
De Spitsen van PSV
 

 

Psv - Het Succes Van 1988
Beschrijving:
In het voorjaar van 1988 volbrengt PSV een unieke trilogie die wordt beschouwd als het historisch hoogtepunt van de club. Het team van de jonge trainer Guus Hiddink wordt achtereenvolgens landskampioen, bekerwinnaar en verovert de Europa Cup 1.
Precies twintig jaar later kijkt PSV terug op het ongekende succes van 1988. Aan het woord komen alle hoofdrolspelers van toen en worden alle belangrijke wedstrijden getoond, inclusief veel origineel materiaal dat nog niet eerder is verzameld. Het resultaat is een bijzonder beelddocument dat supporters die het seizoen hebben meegemaakt terugbrengt in de tijd en jongere fans een zeer gedetailleerde kijk geeft op het gouden jaar van PSV.
'PSV het succes van 1988' is een dubbel-dvd met meer dan 300 minuten aan historisch en actueel materiaal, inclusief interviews met de helden van toen, de integrale uitzending van de Europa Cup 1-Finale en bijzondere beelden van de huldiging en het feest na afloop. PSV-supporters en voetballiefhebbers zullen tijdloos genieten van deze uitgebreide reconstructie die het volledige verhaal van het seizoen 1987-1988 vertelt.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Psv - Het Succes Van 1988
Het Succes van 1988
 

 

   
Helden Van De Toekomst - Ajax
6 items | Speelduur: 550 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 11.09.2007
EAN: 8711983487321
Beschrijving:
Luxe 6DVD- Box met daarin centraal de wereldberoemde jeugdopleiding! Tevens wedstrijdbeelden 1e elftal, animaties & trainingsfragmenten!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Helden Van De Toekomst - Ajax
Helden Van De Toekomst
Ajax
     
Wiel Coerver - De Complete Werken (4DVD)
Trainer/Coach deel 1 t/m 4
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 22.08.2006
EAN: 8715664037256
Beschrijving:
Als trainer was Wiel Coerver succesvol met onder meer Sparta en NEC, terwijl hij Feyenoord in 1974 de landstitel en de UEFA Cup bezorgde. In de jaren tachtig ontwikkelde de gedreven trainer / coach unieke oefenstof die vooral gericht was op de technische ontwikkeling van jeugdige spelers. Zijn trainingen kregen overal ter wereld navolging, zijn boeken en video's werden in vele talen uitgegeven. Maar enkele jaren geleden realiseerde de trainingsgoeroe zich dat die oefenstof slechts een klein onderdeel vormt van de kwaliteiten die nodig zijn om een topspeler te worden. Daarom bedacht hij oefeningen waarbij die kwaliteiten optimaal worden getraind: het individueel passeren van een of meer tegenstanders, het controleren en domineren van de een-tegen-een situatie en het creeeren van een scoringskans. Daarbij ontwikkelen de spelertjes als vanzalf hun start-, sprint- en handelingssnelheid, hun balgevoel en traptechniek.Coerver werkte in totaal een jaar lang in Cairo met Egyptische spelertjes vanaf zes jaar die na die periode allenover een uitstekende traptechniek beschikken - zowel met links als rechts - terwijl ze alle kwaliteiten die onmisbaar zijn om een scoringskans te creeeren, tot in de perfectie beheersten.Door het verwerven van die kwaliteiten werden ze bovendien mentaal veel sterker. Op deze vier DVD's zijn bijna 400 oefeningen in beeld gebracht die jongens en meisjes van alle leeftijden kunnen uitvoeren. De DVD's vormen het levenswerk van de trainer/coach Wiel Coerver.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Wiel Coerver - De Complete Werken (4DVD)
Wiel Coerver
De Complete Werken (4DVD)
     
Ajax - Vip Box
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 16.07.2007
EAN: 7321916013544
Beschrijving:
Alle delen uit de Ajax collectie plus unieke foto's uit het Ajax-archief. Meer dan 13 uur lang genieten van de succesvolle ajaxhistorie!
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ajax - Vip Box
Ajax - Vip Box
     
Ajax Historie (2DVD)
2 items | Speelduur: 255 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.08.2007
EAN: 7321932865004
Beschrijving:
De Ajax Historie is de eerste van 4 DVD-uitgaven uit de Ajax Collection. Alle memorabele Ajax-momenten uit de grootse historie van de Amsterdamse trots komen voorbij op deze waanzinnige dubbel-DVD. Vanaf de oprichting op 18 maart 1900 heeft Ajax grote successen geboekt en wellicht nog grotere spelers voortgebracht die allemaal de revue passeren in De Ajax Historie. Van het spelersdebuut van Rinus Michels in 1947, tot de succesvolle eerste wedstrijd van Johan Cruijff in 1964. Van de drie achtereenvolgende overwinningen in de finale van de Europa Cup I in de jaren zeventig, tot aan de winst in de UEFA Champions League en de Wereld Beker van 1995 is geen moment verloren gegaan. Nu zijn ze voor het eerst op deze prachtige DVD's vereeuwigd! Beleef opnieuw de hoogtepunten van Ajax-wedstrijden door de jaren heen, bekijk de mooiste acties van legendarische spelers als Johan Cruijff, Marco Van Basten, Dennis Bergkamp en Jari Litmanen en geniet ruim vier uur lang van De Ajax Historie!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ajax Historie (2DVD)
Ajax Historie (2DVD)
     
Ajax - De Gouden Jaren (2DVD)
2 items | Speelduur: 195 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.08.2007
EAN: 7321932865028
Beschrijving:
Het 3e deel uit de Ajax Collection. Alle hoogtepunten uit de succesvolle vroege jaren '70 op 2 DVD's: De nationale competitie; Topspelers als Cruijff, Swart en Neeskens; De europese trilogie (3x winst, Europacup I).
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ajax - De Gouden Jaren (2DVD)
Ajax
De Gouden Jaren
(2DVD)
     
Ajax - 1995
2 items | Speelduur: 235 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 08.08.2007
EAN: 7321932865011
Beschrijving:
In 1995, het tweede deel uit de vierdelige Ajax Collection, staat het extreem succesvolle Ajax-jaar 1995 centraal. Door het winnen van het nationale kampioenschap en de supercup, de UEFA Champions League en tenslotte de Wereld Beker werd Ajax door de talentvolle selectie van trainer Louis van Gaal weer op het hoogste voetbal-niveau getild. Alle hoogtepunten van dit superjaar staan op deze dubbel-DVD. Geniet opnieuw van spelers als Jari Litmanen, Patrick Kluivert, Frank en Ronald de Boer, Danny Blind en Marc Overmars. Beleef de successen van de in 1995 afscheid nemende sterspeler Frank Rijkaard, die met zijn brok aan ervaring de aanwijzingen van Van Gaal kon doorvertalen op het veld. Bekijk opnieuw de volledige UEFA Champions League-finale tegen AC Milan. 1995 is het ultieme document op DVD waarop voor altijd is vastgelegd hoe de jonge Ajax-selectie van de jaren '90de wereld verbaasde met gedurfd aanvallend spel en zichzelf beloonde met de grootste internationale prijzen!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ajax - 1995
Ajax - 1995
     
Zinedine Zidane (2DVD)
2 items
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 12.10.2004
EAN: 8717306270083
Beschrijving:
Zinedine Zidane heeft de laatste jaren alles gewonnen wat er te winnen valt: het WK 1998, het EK 2000 en de Champions League in 2002. In 1998, 2000 en 2003 werd hij gekozen tot FIFA wereldvoetballer van het jaar.
De film 'Als een droom' neemt je mee langs deze successen en laat op pakkende wijze zien hoe 'Zizou' uitgroeide van straatvoetballertje in Marseille tot superster van het Franse Nationale Elftal en Real Madrid. De dubbel DVD staat boordevol voetbal hoogtepunten (goals, acties, trucks / bewegingen etc.), interviews met Zidane en zijn
(oud)collega's (waaronder Ronaldo) en andere features en is daarmee een absolute aanrader voor iedere voetbalfan en sportliefhebber. Kijk en geniet telkens weer van deze fantastische voetballer en één van 's werelds beste voetballers aller tijden....
Taal: Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Extra's:
- Mooiste goals
- Beste trucs
- Zidane - Ronaldo 'De ontmoeting'
- En nog veel meer...
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Zinedine Zidane (2DVD)
Zinedine Zidane (2DVD)
     
Amando A Maradona door Javier Martín Vázquez
Speelduur: 92 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 30.10.2006
EAN: 8717306270496
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Wat is de overeenkomst tussen een voetballende jongen in de sloppenwijk van Fiorito en de eigenaar van een restaurant in Napels? En wat is de overeenkomst tussen 500 mensen die 'kerstmis' vieren op 30 oktober en 25 voetbalfans die trots hun tatoeages laten zien? Ze houden allemaal van Diego Armando Maradona! 'Amando a Maradona' van Javier Vasquez laat Diego zelf aan het woord over zijn leven en passie voor het voetbal en brengt ons bij de ongekende adoratie en fascinatie van zijn 'volgelingen'. De film die in o.a. Napels, Barcelona, Cuba, Buenos Aires en Rio de Janeiro is opgenomen geeft een bijzonder beeld van de man die al vele hoogte- en dieptepunten in zijn leven kende en die met trots tatoeages van Fidel Castro, Che Guevara en zijn dochters draagt. VOLKSKRANT - Ronald Ockhuysen: "Amando a Maradona is een stijlvolle productie, die heen en weer schommelt tussen adoratie en verbazing". LA NACIÓN: "Een onvergetelijk document - nostalgisch en onderhoudend." CLARIN: "Authentiek en onderhoudend - over het raadselachtige leven van Diego."
Mening klant bol.com:
Super!
Wat een geweldige voetballer en wat een waanzinnig meeslepend verhaal. De film laat het hele leven zien van de beste voetballer allertijden met al z'n ups en downs. Ook als niet 'diehard' voetbal fan heb ik waanzinnig van deze film genoten. Je krijgt ook respect voor Maradona als mens. De man is zo puur en dat is erg goed weergegeven door de makers.
Mening klant bol.com:
Kippenvel!
Deze film moet je zien! Maradona's liefde voor de bal is zo intens, de latijns-amerikaanse emotie zo heftig, de prachtige Argentijnse en Cubaanse klanken zo mooi, dat ik voortdurend kippenvel kreeg. Je gaat ook anders naar zijn WK van '94 kijken. Hij heeft zeker niet bewust drugs genomen.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Amando A Maradona
Amando A Maradona
     
Ronaldinho: De Glimlach Van Het Voetbal
2 items | Speelduur: 104 Min.
Regio: 2 (geschikt voor Europa & Japan)
Releasedatum: 11.09.2006
EAN: 8717306270458
Beschrijving:
Ronaldinho is de laatste jaren de beste voetballer van de wereld (FIFA wereldvoetballer van het jaar in 2003/2004, 2004/2005 en Winnaar De Gouden Bal 2004/2005). De populariteit van Ronaldinho is groot en wordt nog versterkt door de aankomende start van de Champions League (NOS uitzendingen), Barca TV op SBS6 en de Primera Division op Talpa. Ronaldinho zal ongetwijfeld in al die uitzendingen weer schitteren!
Disc 1 gaat over Ronaldo de Assis Moreira, oftewel 'Ronaldinho'. Hij opent de deuren van zijn huis, geeft een kijkje in zijn privé leven en blikt terug op de vele voetbalhoogtepunten van zijn nu al imposante carrière. Op bonus disc 2 staat In de kleedkamer van Brazilië. Deze film is gemaakt door een cameraman die het Braziliaanse team sinds 2002 gevolgd heeft in de kleedkamer, in bad, in de bus en voor en na alle wedstrijden. Dit levert bijzondere beelden op met een prominente rol voor Ronaldinho. Zo zag u Ronaldo, Adriano, Kaká en de rest van het team nog nooit!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ronaldinho: De Glimlach Van Het Voetbal (2DVD)
Ronaldinho: De Glimlach Van Het Voetbal (2DVD)
     
Goal!
Marcel Iures, Anna Friel, Alessandro Nivola & Sean Pertwee
Geregisseerd door: Danny Cannon
Klantenbeoordeling bol.com:
uitstekend
Beschrijving:
Dit is het verhaal over de latino underdog "Santiago Munez" op de lange weg naar de top in publieksport nummer 1: Voetbal. waarschijnlijk één van de meest realistische voetbalfilms ooit gemaakt. Een jonge Mexicaan krijgt de kans van zijn leven als hij wordt ontdekt door een scout die hem een trial bezorgd bij Newcastle United. Lukt het hem deze kans te verzilveren in de keiharde wereld van het profvoetbal in Engeland? GOAL! een intrigerend verhaal vol flitsende voetbalactie (echte supersterren, echte wedstrijden in echte stations, en unieke beelden van Newcastle United), over zware beproevingen, liefde, humor en overwinning.
Mening klant bol.com:
Heel goed
Geweldige film, een heel realistisch beeld over de voetbalwereld met echte voetbal sterren als Zidane en Raul in de film en de spelers van Newcastle met echte wedstrijdbeelden, een heel goede film !! kan niet wachten op deel 2 & deel 3.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Goal! Kick Off!
Goal! Kick Off!
Marcel Iures


 
   
Fifa Fever - 100 Years Fifa (3DVD)
Beschrijving:
Als onderdeel van FIFA's 100 jarig bestaan, neemt FIFA Fever je mee in een snelle, roekeloze achtbaanrit door de beste voetbalacties van 100 jaar! Beleef de mooiste goals, wedstrijden, reddingen en vrije trappen. Zie de helden en verliezers en enkele van de mooiste momenten op film. Met adembenemende acties van 17 FIFA World Cups en
4 FIFA Women World Cups, maar ook met beelden van de FIFA's Youth and Futals tournaments. Dit is beslist het meest complete overzicht van 's wereldsvoetbalgeschiedenis. De beste acties van Beckham, Pelé, Ronaldo, Zidane, Platini, Cruyff en vele andere megasterren wachten op je en dat is nog maar het begin. Dus ga achterover zitten, ontspan en geniet... je bent klaar om besmet te worden met FIFA Fever!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Fifa Fever - 100 Years Fifa (3DVD)
Fifa Fever - 100 Years Fifa (3DVD)
     
Dennis Bergkamp
Sport Classics
Beschrijving:
Sport Classics brengt een overzicht van de vele fraaie doelpunten en acties van Dennis Bergkamp uit de Ajax-periode en uit het Nederlands Elftal, die hem z'n internationale naam en faam hebben bezorgd. Maar het is ook een kennismaking met het leven van een topsporter in een buitengewoon spannende periode waarin onder andere de miljoenentransfer naar Inter Milan werd beklonken die hem tot één van de duurste voetballers ter wereld heeft gemaakt.
Dennis Bergkamp, de hoofdrolspeler van deze film, zorgt voor magische momenten op de voetbalvelden. In een fractie van een seconde versnelt hij zijn lichtvoetige pas. De bal lijkt zich te schikken naar de wensen van zijn meester. Ademloos kijken we naar zijn tempoversnelling die de verdediging verschalkt. De bal vertrekt van zijn voet om een ogenblik later het net te beroeren. We zien de voorbereidingen, de wedstrijdspanning en hoe hij omgaat met de verplichtingen en de hoog gespannen verwachtingen van het publiek en de media.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Dennis Bergkamp
Dennis Bergkamp
 

 

   
Het Voetbal Cabaret van Studio Spaan
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Tussen het EK van 2000 'in eigen land' en het Oranjeloze WK van 2002 hield het VARA-programma Studio Spaan de voetbalwereld in zijn greep. Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten imiteerden talloze voetbal-kopstukken en brachten daarmee zelfs hun gastheer Henk Spaan vaak tot een wanhopige slappe lach. Willem van Hanegem, Dick Advocaat, Eric Gerets, Ronald Koeman, Johan Derksen, de broertjes Van de Kerkhof, Jan Mulder, Harry van Raaij en zelfs niet-voetballer Anton Geesink gingen dwars door het plafond van het Olympisch Stadion, en zorgden voor hilarisch vertier in het genre dat niet veel later in het legendarische Kopspijkers tot perfectie verheven zou worden.
Op de speciale WK disc geven Van Muiswinkel en Van Vleuten in tientallen gedaantes een terugblik op alle WK's 'toen Nederland nog meedeed'. In een combinatie van cabaret en schitterende WK voetbalbeelden (o.a. de sublieme goal van Dennis Bergkamp tegen Argentinië in 1998!) passeren alle hoogte- en dieptepunten van Oranje op de WK's van 1934 en '38, 1974, 1978, 1990, 1994 en 1998 de revue.
Met bovendien: Coken met Maradona, Rinus & Tinus, Het WK van Boudewijn Büch ('ik denk 2-0!'), De Penaltykliniek en als bonusmateriaal een kijkje achter de schermen en een compilatie van de prachtige korte items die Spaan voor zijn programma maakte.
Mening klant bol.com:
Beter dan Kopspijkers
Wat is dit lachen zeg - vooral imitaties van Geesink en Jan Mulder zijn hilarisch. Aanrader
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Het Voetbal Cabaret van Studio Spaan (2DVD)
Het Voetbal Cabaret van Studio Spaan (2DVD)
Muiswinkel
Van Vleuten
 

 

   
Dennis Bergkamp
100 Fantastische Goals
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Op zeventienjarige leeftijd werd Bergkamp door Johan Cruijff uit de A-junioren van Ajax gehaald en voor de A-selectie geselecteerd. Na 239 goals voor Ajax wachtte voor 'goudhaantje' een buitenlands avontuur bij Inter Milan waar Bergkamp niet optimaal tot zijn recht kwam. Op 20 juni 1995 werd Bergkamp gecontracteerd door Arsenal voor het destijds astronomische bedrag van £7.5 miljoen pond (ca. 11 miljoen Euro). Hij werd hiermee niet alleen de best betaalde voetballer van de Engelse Premier League, maar door het andere voetbalklimaat kreeg hij eindelijk weer de kans om zijn kwaliteiten als voetballer aan het grote publiek te tonen. Bij Arsenal leefde Bergkamp op. Hij won de fans van 'boring' Arsenal voor zich met zijn fluwelen techniek. Deze officiële Arsenal DVD is een eerbetoon aan Dennis Bergkamp en laat 100 goals zien die hij voor Arsenal maakte - de één nog oogstrelender dan de ander. Hij bereikte de magische grens van 100 goals in de FA-cup wed strijd tegen Oxford United in het seizoen 2002/2003. Kijk en geniet telkens weer van de fantastische goals van deze top 'Gunner' en een van Nederlands beste voetballers aller tijden.
Mening klant bol.com:
Schitterend.
Mening klant bol.com:
Wat een voetballer.
Mening klant bol.com:
Fantastisch.
Mooiste dvd ooit. Schitterende doelpunten. Echt genieten.
Mening klant bol.com:
Wat een wereldgoals maakt Dennis! Alle juweeltjes staan erop - 100 keer raak!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Dennis Bergkamp - 100 Fantastische Goals
Dennis Bergkamp
100 Fantastische Goals
 

 

   
Johan Cruijff - Nr. 14
Meester van de Effectrijke Bal
Beschrijving:
Johan Cruijff is zonder enige twijfel de grootste voetballer uit de Nederlandse geschiedenis. In de jaren '70 vormde Johan Cruijff alias nummer 14 tezamen met de onvergetelijke Ajaxcieden piet Keizer, Sjaak Swart en Johan Neeskens het meest besproken voetbalteam in de hele wereld. de meester van het onnavolgbare spel heeft in 1972 zijn meeste successen bij Ajax behaald. Toen heeft Ajax in een seizoen de nederlandse beker, de Europacup 1 en de Wereldbeker gewonnen. Uit al deze evenementen zijn in deze film uitvoerige reportages te zien over de absolute wereldster: Nummer 14.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Johan Cruijff - Nr. 14
Johan Cruijff
Nr. 14
Maarten de Vos
 

 

   
Johan Cruijff - En Un Momento Dado (2DVD)
Beschrijving:
Johan Cruijff is niet zomaar een voetbalheld, hij is een icoon, een halfgod en een orakel. Misschien in Spanje nog meer dan in Nederland. El Salvador heeft het Spaanse voetbal, in het bijzonder dat in Barcelona, onschatbare diensten bewezen. De herinnering aan grote momenten van Cruijff staan bij de Catalanen in hun geheugen gegrift. Cruijff heeft niet alleen hun levens, maar zelfs hun taal verrijkt. In 1988, kort na zijn komst als trainer van Barcelona, liet Johan Cruijff na een wedstrijd de voltallige Spaanse pers met open monden van verbazing staan toen hij de Nederlandse uitdrukking 'op een gegeven moment' in het Spaans vertaalde als: En un momento dado, letterlijk, 'het moment dat je gegeven wordt'. Niemand had bij die dubbele betekenis stilgestaan. De krant El Pais sprak van een heel nieuwe kijk op de Spaanse taal en sinds die bewuste persconferentie maakt de uitdrukking 'en un momento dado' deel uit van de dagelijkse omgangstaal. Deze nieuwe uitdrukking vormt het uitgangspunt van de film. Drie Spanjaarden en tien Catalanen vertellen hun verhaal over wat Cruijff in hun leven betekent, en welk groot moment hij hun heeft gegeven. Ze komen uit alle lagen van de bevolking; een manager op een cruiseschip, een kok, een reclamemedewerkster, een oud-voetballer, een schrijver, een visser. Allen hebben in hun leven of werk iets te danken aan Johan Cruijff. Hun verhalen worden afgewisseld met talloze televisiefragmenten van beroemde, onmogelijke doelpunten tot zijn afscheid van Barcelona in het Nou Camp stadion. Johan Cruijff tenslotte komt zelf aan het woord en vertelt over de belangrijkste momenten in zijn leven, zoals het overlijden van zijn vader en later zijn stiefvader.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Johan Cruijff - En Un Momento Dado (2DVD)
Johan Cruijff
En Un Momento Dado (2DVD)
Ramon Gieling
 

 

   
Feyenoord - Van Het Begin Tot Heden (2 DVD)
Hoogtepunten Uit De Voetbalhistorie Van Feyenoord
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Alle unieke Internationale successen en Nationale prijzen van Feyenoord zijn terug te vinden op deze video/dvd, de Europa Cup één, de Wereldbeker en de UEFA CUP. Van Coen Moulijn in zwart-wit, via de kleurrijke Willem van Hanegem naar de vlammende vrije trappen van Pierre van Hooijdonk. Alle hoogtepunten komen voorbij in het Feyenoord Historisch Overzicht.
Mening klant bol.com:
Wat een dubbel DVD! Koop ik de jaaroverzicht van Feyenoord zie ik er een Feyenoord Historisch overzicht in staan. Ik natuurlijk kopen en opent 'ie met Mijn Feyenoord ove 5 speakers, wat een emotie en wat een geschiedenis, ja de eerste Nederlandse Club die de Europa cup heeft gewonnen, de eerste ploeg die 2x de UEFA CUP en het mooiste stadion van de hele wereld en ga zomaar door. Ja met deze DVD voel ik thuis als of ik in de kuip zit. Ja mijn legioen mijn Feyenoord!
Mening klant bol.com:
Veel mooie en ontroerende momenten.
Mening klant bol.com:
Super. Feyenoord is de club iedere fan behoort dit thuis te hebben. 
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Feyenoord - Van Het Begin Tot Heden (2 DVD)
Feyenoord - Van Het Begin Tot Heden (2 DVD)
Feyenoord
 

 

   

 

PSV Seizoen 2004-2005
Beschrijving:
Een uniek seizoen van PSV garandeert ook een uniek seizoensoverzicht 2004-2005. Natuurlijk het onverwachte, maar met veel overmacht behaalde kampioenschap, de bijna bereikte Finale van de Champion League en op weg naar de KNVB Beker finale.
Mening klant bol.com:
Geweldig mooie DVD
Fantastische DVD van PSV seizoen 2004/2005
Mening klant bol.com:
Machtig mooi.
Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

PSV - Landskampioen 2004-2005
PSV - Landskampioen 2004-2005
Psv
 

 

   
Ajax-Daar Hoorden Zij Engelen
Beschrijving:
Gedurende het dramatische voetbalseizoen 1999 - 2000 is de honderdjarige voetbalclub Ajax in alle geledingen gefilmd. Het eerste elftal wordt tot in de kleedkamer gefilmd, de voetbalschool van Ajax in Ghana wordt gevolgd evenals enkele jeugdelftallen, en er wordt meegekeken mee bij persconferenties. Telkens wordt de grens van de voetbalwereld die volop in de schijnwerpers staat en de wereld die aan het oog van een ieder is onttrokken overschreden. Hierdoor wordt getoond hoe de spelers in hun eigen omgeving omgaan met de immense druk waaronder zij hun topprestaties moeten leveren. Tegelijkertijd schetst de film een indringend beeld van de verzakelijking van de voetbalwereld.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Ajax - Daar Hoorden Zij Engelen Zingen
Ajax - Daar Hoorden Zij Engelen Zingen
Danny Blind
 

 

   
Oranje In Het EK (2DVD)
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
De mooiste momenten van het Nederlands elftal in de EK-voetbal zijn nu verzameld op 2 DVD's. Een compleet document met alle hoogtepunten van Oranje. De legendarische overwinning in 1988 komt uitgebreid aan bod, maar ook in andere jaren was er prachtig voetbal en liep de spanning hoog op. Beleef opnieuw de beste acties van Willy van de Kerkhof, Van Basten, Kieft, Gullit, Koeman, Bergkamp, Rijkaard, Witsche, Kluivert, Overmars, De boer, Zenden en alle andere Oranjehelden!
Mening klant bol.com:
Geweldig.
Ik vindt het geweldig al die doelpunten an dat alemaal op 2 dvd's het blijft je verassen zelfs na 10 keer kijken!en ik ben pas 13 dus heb dit allemaal niet meegemaakt!!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Oranje In Het EK (2DVD)
Oranje In Het EK (2DVD)
 

 

Voetbal Bloopers
Sport Classics
Beschrijving:
Een voetbalwedstrijd vol spanning en schitterende acties is een waar genot, maar genieten van voetbal kan ook op een andere manier. De meest bizarre voorvallen uit de voetballerij zijn op deze dvd verzameld. Geniet van meer dan een uur aan hilarische blunders, pijnlijke missers en onwaarschijnlijke momenten van pech, geluk, vreugde en verdriet.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Voetbalbloopers
Voetbalbloopers
 

 

   
Euro 2000 - Hoogtepunten
Beschrijving:
Deze dvd bevat alle hoogtepunten van het Europees Kampioenschap in de warme zomer van 2000. Twee jaar lang had bondscoach Frank Rijkaard zijn selectie voorbereid op dit toernooi en Oranje gold als favoriet. Beleef opnieuw de schitterende momenten in de groepswedstrijden tegen Tsjechië en Denemarken, en de overwinning op wereldkampioen Frankrijk (3-2). In de kwartfinale tegen Joegoslavië overtreft Oranje zichzelf: 6-1, waarvan 3 treffers op naam van Kluivert! Maar het succes wordt ruw verstoord in de zenuwslopende halve finale tegen Italië: na verlenging verliest Nederland door gemiste strafschoppen. Uiteindelijk wint Frankrijk met sterspeler Zidane het toernooi. Geniet nog één keer van een sterk spelend Nederlands elftal en de onvergetelijke acties van Bergkamp, Kluivert, De Boer, Van der Sar en al die andere Oranjehelden!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Euro 2000 - Hoogtepunten
Euro 2000
Hoogtepunten
 

 

   
EK '88 - Oranje Kampioen!
Sport Classics
Beschrijving:
Alle hoogtepunten van het Oranjesucces in het Europees Kampioenschap voetbal 1988. Het complete verhaal met legendarische beelden van Gullit, Van Basten, Rijkaard, Koeman en alle andere helden. Geniet nog eens van de doelpunten, de mooiste akties, interviews, spelersportretten en de inhuldiging. Beleef de overwinning opnieuw!
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

EK '88 - Oranje Kampioen!
EK '88 - Oranje Kampioen!
 

 

   
Oranje - De Weg Naar Portugal
Klantenbeoordeling bol.com: uitstekend
Beschrijving:
Bekijk opnieuw de weg naar Portugal met de mooiste momenten uit de kwalificatie. Geniet van de mooiste doelpunten, test je kennis van Oranje in de interactieve Quiz en zing het volkslied uit volle borst mee met de Wilhelmus Karaoke. De DVD geeft je informatie over de tegenstanders van Oranje in Portugal en laat je nog één keer de feestvreugde van '88 meebeleven. Deze DVD mag niet ontbreken in de collectie van elke Oranjesupporter!
Mening klant bol.com:
Topper.
Het is een geweldige dvd. Echt een om weer in de sfeer te komen!
Mening klant bol.com:
Ontzettend leuke DVD.
  Bestel online

Bestel hier deze DVD
op de site van
Bol.com!

Oranje - De Weg Naar Portugal
Oranje - De Weg Naar Portugal
 
 
 

Start: augustus 2005  Laatst gewijzigd op: